Silák na vodní kámen - Revo Aktivní pěna

Revo Aktivní pěna patří k velkým pomocníkům každé hospodyně. Dokonce může s úklidem vydatně pomoci i mužům, kteří s uklízením moc zkušeností nemají. 

    Je to totiž čistící prostředek, který díky zpěňovači na láhvi, pomáhá vytvořit velice aktivní pěnu husté konzistence a ta třeba na svislé ploše (vana, umyvadlo, toaleta, obklady na zdi, apod.), dokáže čistit tím, že po nich vlastní vahou stéká a tak trochu už čistí i bez našeho zásahu.

     Úklid se tak stane příjemnou činností hlavně tam, kde potřebujeme trochu “přitlačit” a přitom vše dokážeme vyčistit velice lehce i na špatně přístupných místech. K tomu napomáhají tzv. nanočástice, které pak vytváří na čištěném povrchu ochrannou nanovrstvu a vyčištěný povrch zůstává umytý a déle čistý. Bez zajímavosti není ani příjemná vůně, navozující pocit čistoty.

     Všichni to známe, jak nehezky vypadají povrchy zanesené vodním kamenem, zbytky mýdla a usazeninami v koupelnách a kuchyních. REVO Aktivní pěna si ale s tímto dokáže poradit a určitě se stane oblíbeným pomocníkem všude tam, kde potřebujeme udržovat skvělou hygienu.

     Dobrá rada na závěr: je ekonomické a šetrné k životnímu prostředí zakoupit jeden produkt v lahvi se zpěňovačem a k tomu pětilitrové balení. Prázdnou lahev můžete doplňovat, jelikož její obsah si rychle oblíbíte a bude se vám z ní rychle ztrácet, neboť uklízet s REVO aktivní pěnou je fakt skvělé. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz