Představení značky Tierra Verde

Tierra Verde byla založena v roce 2008 jako česko-slovenský výrobce ekodrogerie a ekokosmetiky. Jejich výrobky najdete pod značkami Yellow&Blue, Casa Organyca, Tierra Verde, Mama Natura, Catz Dogz a Gaia Cup. Je mezi prvními lokálními značkami, která aktivně podporuje bezobalový prodej. Od roku 2019 vyrábíprací a čistící produkty v Brně Popůvkách.

 

 

V Tierra Verde žijí podle principů skutečně ekologického života, tedy True Eco, který tvoří jednoduchý, ale promyšlený rámec, v němž se všechny jejich aktivity odehrávají. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji.

 

 

Na celé řadě jejich výrobků najdete certifikáty s označením ECO Garantie, PEFC nebo GOTS.

 

Hlavní surovinou značek Yellow&Blue a Catz&Dogz jsou výtažky z mýdlových ořechů, a to v bio kvalitě doplněné minerálními, nebo rostlinnými složkami. Jejich výrobky neobsahují palmový olej, ropné látky, syntetické parfémy, barviva ani enzymy. Netestují na zvířatech a jsou vhodné pro vegany.

 

 

Tierra Verde aktivně podporuje sociální projekty, které pomáhají znevýhodněným lidem a lidem v nouzi zvýšit kvalitu jejich života.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz