Jak účinně odstranit skvrny na bílém prádle: praktické tipy a triky.

Každý, kdo pravidelně pere bílé prádlo, se pravděpodobně setkal s tím, že se na něm objeví skvrny, které se na první pohled nezdají odstranitelné. V tomto článku se zaměříme na to, jak vyčistit skvrny na bílém prádle a jak zabránit jejich vzniku.

Nejčastější skvrny na bílém prádle jsou skvrny od potu, od krve, od kávy nebo od vína. Jakmile se na vašem bílém prádle objeví skvrny, měli byste s jejich odstraněním začít co nejdříve. Prvním krokem je skvrnu namočit v teplé vodě a čističe na skvrny. Pokud se skvrna neodstraní, můžete použít následující metody:

  1. Skvrny od potu: Skvrny od potu se nejlépe odstraňují pomocí bělícího prášku nebo octu. Skvrnu postříkejte octem a nechte působit asi hodinu, poté skvrnu vyperete v pračce s bělícím práškem.

  2. Skvrny od krve: Skvrny od krve se nejlépe odstraňují pomocí studené vody a čističe na skvrny. Skvrnu namočte v studené vodě a poté ji vyperete s odstraňovačem skvrn.

  3. Skvrny od kávy nebo od vína: Skvrny od kávy nebo od vína se nejlépe odstraňují pomocí soli a čističe. Nechte působit asi 30 minut a poté skvrnu vyperete v pračce.

Odstraňovače skvrn zde.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz